AFS heeft zich zowel internationaal als in België de voorbije jaren steeds meer gespecialiseerd in intercultureel leren, actief wereldburgerschap en de uitdagingen van de multiculturele samenleving.

In een geglobaliseerde wereld en multiculturele samenleving werken wij graag samen met en voor iedereen die een antwoord wil geven op de vraagstukken van de diverse wereld en stad.

Via stages, internationale uitwisselingsprogramma’s, een buitenlandse stagiair of vrijwilliger in uw bedrijf, educatieve projecten, workshops, symposia, … denken wij ook iets voor u te kunnen betekenen.

Zoekt u dus iemand om mee te werken aan projecten rond interculturaliteit en diversiteit? Dan kan AFS een interessante partner zijn voor u! De brochure ‘De wereld op de werkvloer‘ geeft u alvast meer info.

Spreek ons aan voor onze bijdrage in uw project of voor een educatief of participatietraject op maat. Boek een workshop en hou onze kalender in het oog voor events die mogelijk ook u kunnen interesseren.

En krijg dankzij uw samenwerking met AFS toegang tot een internationaal netwerk van boeiende partners en actueel educatief materiaal.