years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Wat houdt het AFS Global You™ avonturiersprogramma in?

Zou je graag over heel de wereld nieuwe vrienden maken? Schrijf je dan nu in voor AFS Global You, het programma voor avonturiers!

Dit unieke online programma biedt je de kans om met mensen van andere culturen in contact te komen en om deel te worden van een globale gemeenschap. Naast al dat plezier zal je ook veel bijleren van de interculturele experten van AFS, die hun kennis baseren op meer dan 70 jaar ervaring met uitwisselingsprogramma’s in meer dan 60 landen.

Lees meer over het AFS Global You Adventurer programma

Praktische info

  • Dit is een écht globaal programma! Het is ontworpen voor jongeren die net zoals jij tussen 14 en 17 jaar zijn en op zoek zijn naar een nieuwe belevenis met nieuwe mensen van heel de wereld.
  • Lidmaatschap in een aangepaste globale groep van maximum 25 leeftijdsgenoten van over heel de wereld
  • 16 uur (leer)plezier aan de hand van het prijzenwinnende en wetenschappelijk gefundeerde Global Competence Certificate van AFS
  • Je ontvangt het AFS Global Competence-certificaat en wordt een echte wereldburger.
  • Om deel te nemen aan het Global You-programma van AFS moet er een eenmalige betaling van 315$ (USD – € 281) worden uitgevoerd.
  • Je ontvangt na deelname een voucher van 125 euro voor je toekomstige fysieke uitwisseling met AFS.

Bekijk hier de trailer van het programma.

Wat is inbegrepen

  • Global Competence Certificate
  • Project Materials
  • 70 jaar ervaring

Vaak gestelde vragen

Het programma omvat 20 verschillende modules. Het duurt ongeveer zestien uur, verdeeld over vijf weken, om af te werken. Je kan ook deelnemen aan 4 speciaal ingerichte livesessies. Tijdens deze sessies kan je tot wel 25 leeftijdsgenoten van over heel de wereld leren kennen, samen met een Global You-coach. Zo kan je ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen.

Overtuigd? Schrijf je in!

Opgelet, je wordt doorverwezen naar het inschrijfformulier van AFS International.