years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Tijdens een AFS Community Service Program ontwikkel je specifieke vaardigheden die van je verblijf in het buitenland een succes maken en je bijdrage aan de lokale gemeenschap betekenisvol maken. Je wordt ondergedompeld in de Thaise cultuur en gastvrijheid. Je ervaart wat het betekent om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Je werkt zo’n 15u per week samen met internationale en lokale studenten en de bredere gemeenschap en neemt deel aan enkele extra activiteiten. In je vrije tijd kun je zelf uitstapjes plannen.

Je neemt als AFS-er deel aan project van de Thaise overheid en ervaren lokale NGO’s die projecten ten voordele van de lokale bevolking coördineren. Afhankelijk van de lopende projecten en de periode waarin je afreist zal je accommodatie worden gekozen.   Dit kan in een gastgezin zal zijn en/of in een accommodatie in de nabijheid van het project zelf. Elke deelnemer krijgt een persoonlijke begeleider.

 

Inschrijvingsvoorwaarden

  • Je bent tussen de 18 en 35 jaar oud
  • Je hebt zin om Thailand te leren kennen en een bijdrage te leveren aan de Thaise gemeenschap
  • Je schrijft je in voor half maart 2019