Eind augustus 2022 ontvangt AFS in Vlaanderen 128 buitenlandse uitwisselingsstudenten die 3 of 10 maanden in Vlaanderen zullen zijn. Daarnaast ontvangen we ook 20 buitenlandse vrijwilligers, die voor een aantal maanden een project komen uitvoeren.

De uitwisselingsstudenten die in augustus aankomen zijn 15-18 jaar, gaan door het hele land naar school en verblijven bij gastgezinnen (ook wel wereldgezinnen genoemd, want dat word je wel na zo’n ervaring!). Het is aan ons om voor deze jongeren een toffe tweede thuis te vinden, zodat zij hun droom waar kunnen maken van in een ander land te wonen en studeren.

De vrijwilligers worden gelinkt aan specifieke projecten en willen we dus ook specifiek in één regio plaatsen.

Wereldgezinnen maken het werk van AFS mogelijk

Jaarlijks ontvangen 10 000 gezinnen, in 54 landen waar AFS actief is, uitwisselingsstudenten. AFS heeft tientallen jaren ervaring in het uitwisselen van studenten, aangezien de organisatie al meer dan 60 jaar in veel landen over de hele wereld werkt en enkele duizenden uitwisselingsstudenten en wereldgezinnen hebben deelgenomen aan de activiteiten van AFS. Veel Belgische families hebben hun huizen al geopend en bevelen die ervaring ten zeerste aan.

Alles wat je nodig hebt is ruimte in je hart, een verlangen om iets nieuws te leren en flexibiliteit.

Degenen die geïnteresseerd zijn in meer informatie kunnen contact opnemen met het AFS-kantoor in Vlaanderen via telefoon: 015/79 50 10 of via [email protected].

Chili

Adel CHI

Adel

Adel is een sociale, actieve en doelgerichte persoon. In zijn vrije tijd speelt hij 2 keer in de week volleybal en gaat ook regelmatig fietsen. Daarnaast spendeert hij graag zijn tijd met vrienden en familie om zichzelf tot rust te laten komen. Daarnaast zit hij ook nog bij de scouts, houdt hij van koken, lezen en gitaarspelen. Hij kijkt er naar uit om verschillende culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Hij is 16 jaar en komt voor een schooljaar!

Meld je aan als gastgezin
Tomas CHI

Tomas

Tomas is een verantwoordelijke, vriendschappelijke en sociale persoon. In zijn vrije tijd doet hij bijna elke dag aan beatboxing. Hij neemt ook deel aan wiskundewedstrijden en schaakt ook af en toe. Daarom wil hij later ook ingenieur worden. Zijn favoriet boek is The Black Cat van Edgar Allan Poe. Hij hoopt om in Vlaanderen het Nederlands onder de knie te krijgen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Tomas is 17 jaar en komt voor een schooljaar.

Meld je aan als gastgezin
Camilo CHI

Camilo

Camilo is een actief, open en sociaal persoon. In zijn vrije tijd speelt hij 3 keer week voetbal in een hechte club. Daarnaast luistert hij graag muziek en leest ook af en toe boeken (zijn favoriet boek is Who took my cheese van Spencer Johnson). Hij hoopt bij te leren over de Belgische cultuur en diversiteit. Hij is geïnteresseerd in verschillende culturen en talen en kijkt er naar uit om deze met elkaar uit te wisselen.

Deze vlotte kerel is 18 jaar en zoekt een gastgezin voor een schooljaar!

Meld je aan als gastgezin
Felipe CHI

Felipe

Felipe is een sociale, vrolijke en praktische persoon. In zijn vrije tijd amuseert hij zich graag met zijn vrienden van de scouts. Hij speelt ook rugby en gaat graag zijn honden uitlaten wanneer hij de kans heeft. Vrienden en familie zijn belangrijk voor hem omdat je daar altijd terecht kan. Hij hoopt om in België nieuwe vrienden en plezier te maken en de nieuwe cultuur en taal te ontdekken.

Felipe is 16 en zoekt nog een gastgezin!

Meld je aan als gastgezin

Dominicaanse Republiek

Manuel DOM

Manuel

Manuel is een creatief, sociaal en vrolijk persoon. In zijn vrije tijd speelt hij graag basketbal na het school met zijn vrienden. Hij geniet ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken met vrienden en de lokale gewoonten te leren. Hij hoopt daarom ook bij te leren over de Belgische cultuur en keuken. Hij kookt ook zelf graag en wil later chef-kok worden. Hij hoopt nieuwe vrienden te maken en zich vooral te amuseren. Hij is ook dol op dieren, en heeft zelf thuis een kat.

Hij is 18 jaar en komt voor een schooljaar naar België.

Meld je aan als gastgezin
Daniela DOM

Daniela

Daniela is een sociaal, open en energiek. Ze spendeert graag haar tijd met vrienden en gaat graag naar de cinema of het theater. Ze is al sinds kinds af aan gepassioneerd door musicals en theater. Daarnaast leest ze ook graag, vooral Harry Potter. Ze hoopt na het uitwisselingsprogramma meer zelfstandig te worden en bij te leren over verschillende culturen.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Daniela. Zij is 18 jaar en komt voor een schooljaar.

Meld je aan als gastgezin

Japan

Yuki JPN

Yuki

Yuki is een vriendelijk, sociaal en muzikaal persoon. In zijn vrije tijd luistert hij veel muziek en zingt hij ook zelf. Hij speelt ook piano en gaat soms naar de karaoke. Hij hoopt kennis te maken met de Belgische cultuur en keuken. Ook staat hij open om zijn cultuur te delen met anderen. Hij hoopt dat hij eens kan skiën in België en dat hij nieuwe mensen kan ontmoeten.

Yuki is een 17-jarige jongen, die voor een schooljaar naar Vlaanderen komt.

Meld je aan als gastgezin
Riku JPN

Riku

Riku is een actief, sociaal en leergierig persoon. In zijn vrije tijd speelt hij handbal en gaat hij af en toe naar de fitness. Hij speelt ook graag buiten voetbal of basketbal met vrienden. Daarnaast leest hij supergraag manga en kijkt hij soms ook naar anime. Hij kijkt er naar uit om de Belgische cultuur en gewoontes te ontdekken. Hij hoopt later iets in de informatica sector te doen.

Riku is 17 jaar, en hij komt voor een schooljaar naar hier.

Meld je aan als gastgezin

Thailand

Supisara THA

Supisara (Jaotarn)

Supisara is een vriendelijk, optimistisch en behulpzaam persoon. In haar vrije tijd is ze vooral bezig met fotografie, tekenen en kunst. Ze speelt piano, badminton en basketbal. Ze zit ook nog in een koor en wil voor vertrek enkele Nederlandse lessen nemen. Ze kijkt er naar uit om de Belgische cultuur en gewoontes te ontdekken. Ze wil later graag diplomaat, vertaler of leerkracht worden.

Haar roepnaam is Jaotarn. Ze is 17 jaar oud en komt voor een schooljaar naar België. Wil jij haar gastgezin worden?

Meld je aan als gastgezin
Apiphu THA

Apiphu (Zee)

Apiphu (roepnaam: Zee) is een humoristisch, sociaal en ordelijk persoon. In zijn vrije tijd neemt hij graag foto’s van zijn omgeving of verschillende activiteiten. Soms schrijft hij hierover een kort artikel met inspiratie uit het dagelijks leven. Hij is ook fan van pop muziek, dit helpt hem om zijn batterijen op te laden en zijn gedachten te verzetten. Hij kijkt er naar uit om nieuwe vrienden te maken in België. Zijn droom is om ooit een eigen zaak op te richten.

Hij is 16 jaar oud en zal voor een volledig schooljaar in België komen wonen. Geef jij hem zijn tweede thuis?

Meld je aan als gastgezin
Choenboon THA

Choenboon (Aoei)

Choenboon, roepnaam Aoei, is een vriendelijk, behulpzaam en optimistisch persoon. In haar vrije tijd doet ze digitaal tekenen, ze tekent verschillende voorwerpen of landschappen en plaatst deze soms op haar Instagram pagina. Ze houdt van klassiek muziek, K-pop en J-pop, soms durft ze er wel eens op te dansen. Ze leest ook graag manga en boeken. Ze hoopt mooie herinneringen te maken in België en de locale mensen en gewoontes te leren kennen.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Aoei! Ze is 16 jaar en komt voor een schooljaar.

Meld je aan als gastgezin
Kasidit THA

Kasidit (Koaw)

Kasidit is een introvert, behulpzaam en technisch persoon. In zijn vrije tijd speelt hij graag bordspellen met zijn familie, niets liever als een gezellige spelletjeavond. Hij verkiest vooral strategische bordspellen. Hij bouwt ook mechanische toetsenborden op een creatieve manier. Hij kijkt er naar om de Belgische mix van culturen te ontdekken en te integreren in het dagelijkse leven.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Kasidit, ook wel gekend als Koaw. Koaw is 18 jaar oud en komt voor een schooljaar.

Word jij wereldgezin voor Koaw?
Phatharanan THA

Phatharanan (Monya)

Monya is een actief, optimistisch en flexibel persoon. In haar vrije tijd gaat ze graag dansen, koken, zwemmen en zingen. Ze is een absolute dierenvriend en heeft zelf een hond thuis en ze kan ook goed overweg met kinderen. Verder doet ze graag vrijwilligerswerk of helpt anderen in nood omdat ze dit heel belangrijk vindt om te doen. Haar zussen zijn ook naar Europa gegaan en ze kan nu niet wachten om zelf te gaan, ze heeft zelfs al enkele lessen Nederlands gevolgd.

Deze vlotte meid is 15 jaar oud en zal voor een schooljaar komen.

Meld je aan als gastgezin
Thanapat THA

Thanapat (Nile)

Nile is een sociaal, leergierig en perfectionistisch persoon. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met Formule 1, wielrennen en boeken lezen (vooral fictie). Hij hoopt al enkele woordjes Nederlands te leren voor hij aankomt in België. Hij hoopt zijn studies goed aan te pakken en zijn talenkennis te verbeteren.

Nile is 16 jaar en komt voor een schooljaar.

Meld je aan als wereldgezin
Thawita THA

Thawita (Aijun)

Aijun is een open, zelfzeker en ordelijk persoon. In haar vrije tijd gaat ze graag koken, wandelen en dansen. Daarnaast kan ze ook genieten van wandelingen in de natuur, badminton en bordspelletjes. Ze kijkt er naar uit om te studeren in België en haar best te doen op school. Ze hoopt nieuwe mensen te ontmoeten en de locale cultuur te ontdekken.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Aijun! Zij is 16 jaar, en zoekt een gezin voor komend schooljaar. Ze blijft een volledig schooljaar hier.

Ik wil Aijun's wereldgezin worden!
Tiyapa THA

Tiyapa (Dear)

Tiyapa is een creatief, sociaal en open persoon. In haar vrije tijd is ze vooral bezig met mediakunst en grafisch ontwerp. Dit voor haar een manier om zichzelf uit te drukken. Ze kijkt er naar uit om te studeren in België en haar best te doen op school. Ze hoopt nieuwe mensen te ontmoeten en de lokale cultuur te ontdekken.

Tiyapa is 16 jaar en zal voor een schooljaar komen!

Meld je aan als gastgezin
Jednapat THA

Jednapat (Abeed)

Abeed is een kalm, sociaal en avontuurlijk persoon. In zijn vrije tijd speelt hij graag basketbal en skateboarding. Hij lost ook graag kubussen op en knutselt graag met miniatuurwerken. Hij is nieuwsgierig naar de Belgische cultuur, manier van omgang en gewoontes. Hij hoopt ook zijn taalvaardigheden te verbeteren.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor hem. Hij is 16 en zal voor een schooljaar komen, wie weet wel bij jou thuis?

Meld je aan als wereldgezin
Pataranica THA

Pataranica (Irene)

Irene is een vriendelijk, sportief en grappig persoon. Ze is weg van alles wat te maken heeft met kunst, ze tekent en schildert ook zelf. Ze helpt graag haar familie met dagelijkse klusjes van helpen in de tuin tot koken. Ze doet ook al enkele jaren dans en speelt hockey. Voor haar is dit de ideale manier om te leren samenwerken als één team en je gedachten te verzetten. Ze kijkt er naar uit om de Belgische kunst en cultuur te ontdekken en hoopt het Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen te bezoeken.

Irene is nog op zoek naar een wereldgezin! Ze kijkt er hard naar uit om naar België te komen. Irene is 16, en zal een schooljaar in ons land verblijven. Wil jij haar een warme thuis bieden?

Meld je aan als wereldgezin
Keene THA

Keene

Keene is een sociaal, vriendelijk en open persoon. In zijn vrije tijd gaat hij graag lopen, zwemmen en fietsen. Sinds kort is hij weer begonnen met zeilen. Hij ontdekt graag nieuwe plaatsen, culturen en gewoonten. Hij hoopt snel nieuwe vrienden te maken in België en goede punten te behalen op school.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Keene. Hij is 16 jaar en zal voor een schooljaar bij ons zijn. Stel jij je huis voor hem open?

Meld je aan als wereldgezin
Kladee THA

Kladee (Kla)

Kladee is een sociaal vriendelijk en open persoon. Hij hecht veel belang aan zijn familie en brengt graag samen de tijd door. In zijn vrije tijd houdt hij van muziek luisteren en tekenen. Soms gaat hij naar fitness en laat hij zijn honden uit in de avond, hij is een absolute dierenvriend. Hij kijkt er naar uit om de lokale cultuur en gewoonten te ontdekken. Hij is 16 jaar oud.

Kla zoekt nog een warm gastgezin om te verblijven voor een schooljaar!

Meld je aan als wereldgezin
Pojcharada THA

Pojcharada (Maiko)

Maiko is een actief, positief en creatief persoon. In haar vrije tijd is ze vooral bezig met strips tekenen, koken, skateboarden en piano spelen. Ze bakt graag desserten en volgt lessen via YouTube. Ze heeft ook al enkele lessen Nederlands gevolgd. Ze kijkt er naar uit om bij te leren over Belgische cultuur en gewoontes. Ze hoopt snel nieuwe vrienden te maken. Maiko is 17 en zal een schooljaar in België verblijven. Ze is nog op zoek naar een warm gastgezin die haar een fijne thuis willen geven!

Neem je familie mee op een intercultureel avontuur!

Meld je aan als wereldgezin
Phooriphat THA

Phooriphat (Meepooh)

Meepooh is 17 jaar oud.  Hij is rustig, open-minded en heeft een grote interesse in geschiedenis en cultuur. Hij is alvast begonnen aan een cursus Nederlands, en kijkt er naar uit om hier zijn Nederlands verder te ontwikkelen! Hij is benieuwd naar de Vlaamse cultuur. Zijn droombaan? Ambassadeur van Thailand worden in het buitenland. Misschien wel in België?

We zoeken voor Meepooh in ieder geval nog een wereldgezin! Wil jij deze misschien wel toekomstige ambassadeur een warme thuis bieden?

Meld je aan als wereldgezin
Thanyaporn THA

Thanyaporn (Four)

Four is creatief, vrolijk en optimistisch! Ze houdt van schilderen en naar muziek luisteren en ze kijkt graag films met haar gezin, vooral tekenfilms en thrillers. Ze brengt graag haar tijd door met vrienden en familie. Verder houdt ze van koken en bakken met haar zussen. In haar vrije tijd zingt ze, speelt gitaar en speelt traditionele Thaise instrumenten. Ze kijkt er naar uit om bij te leren over Belgische cultuur en gewoontes (vooral de chocolade!). Ze hoopt snel nieuwe vrienden te maken.

Ze is 16 jaar en zal een volledig schooljaar doorbrengen op de Vlaamse schoolbanken… en misschien ook wel in jouw huis?

Meld je aan als wereldgezin!

Wallonië

Imane BFR

Imane

Imane is een sociaal, open en zelfstandig, Ze houdt van honden en zorgt graag voor kinderen. Familie en geloof is zeer belangrijk voor haar en koestert deze momenten ook. Daarnaast leest ze graag en luistert ze heel variërende muziek. Ze kijkt er naar uit om Nederlands te leren en om bij te leren over elkaars cultuur.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Imane. Zij is 18 en zal een trimester in Vlaanderen studeren.

Meld je aan als wereldgezin
Emma BFR

Emma

Emma is een sportief, creatief en muzikaal persoon. In haar vrije tijd speelt ze dwarsfluit, tekent ze en leest graag boeken (vooral romance). Daarnaast amuseert ze zich graag met haar vrienden. Ze hoopt vooral veel bij te leren van haar Vlaams gastgezin en wil ook haar Nederlands verbeteren. Ze kijkt er naar uit om nieuwe vrienden te maken en een warme gastgezin te ontmoeten.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Emma. Emma is 17 en komt voor een trimester.

Meld je aan als wereldgezin!

Italië

Alessandro ITA

Alessandro

Alessandro is een introvert, vriendschappelijk en vrolijk persoon. In zijn vrije tijd speelt hij volleybal, maar dit ligt nu even stil door de coronacrisis. Hij hoopt dit zo snel mogelijk weer te kunnen hervatten. Naast volleybal leest hij graag strips en manga en luistert hij graag naar verschillende genres van muziek. Hij kijkt er naar uit om zijn studies te verrijken in België en nieuwe vrienden te maken.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Alessandro. Hij is 17 jaar en komt eind augustus voor een trimester naar België!

Meld je aan als wereldgezin
Angelica ITA

Angelica

Angelica is een vriendelijk, sociaal en behulpzaam persoon. Haar grote passie is dansen, ze doet dit al sinds haar 6 jaar. Dansen is voor haar de perfecte manier om jezelf uit te drukken en tegelijkertijd tot rust te komen. Ze doet verschillende vormen van dans, hoofdzakelijk hip-hop en later ook ballet. Ze leert graag nieuwe talen en haar grote droom is werken in het Europese parlement.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Angelica. Zij komt een schooljaar in Vlaanderen wonen, en is 17 jaar.

Meld je aan als wereldgezin
Elena ITA

Elena

Elena is een sociaal, vrolijk en soms koppig persoon. Ze spendeert graag haar tijd met haar familie en hecht veel belang aan deze momenten samen. Ze heeft een passie voor muziek en mode, ze speelt fluit en probeert graag nieuwe en verfrissende stijlen uit. Daarnaast speelt ze ook toneel, vooral drama. Ze kijkt er naar uit om een nieuwe taal te leren en ze hoopt nieuwe vrienden ta maken in België.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Lucas. Neem je familie mee op een intercultureel avontuur. Alle gezinsleden delen, leren en breiden hun mondiale vaardigheden uit met elkaar. Verwelkom een student in je huis en word lid van onze Global Family. Dat is wat wij het #AFSeffect noemen.

Meld je aan als gastgezin
Emma ITA

Emma

Emma is een sociaal, positief en leergierig persoon. Ze hecht veel belang aan haar familie en ze doet graag verschillende activiteiten samen zoals wandelen, fietsen of uitgaan. In haar vrije tijd speelt ze actief volleybal sinds 2 jaar en dit is nu haar favoriete sport geworden. Daarnaast is ze ook een boekenworm, vooral Italiaanse literatuur. Ze kijkt er naar uit om de locale cultuur en gewoontes te ontdekken.

Emma is 17 jaar en komt een jaar in Vlaanderen wonen!

Meld je aan als wereldgezin
Gabriele ITA

Gabriele

Gabriele is een introvert, vriendelijk en eerlijk persoon. Zijn favoriete activiteiten zijn boeken lezen, zijn voorkeur gaat naar fantasie, avontuur of romantiek. Daarnaast kijkt hij ook series en films en brengt zijn tijd graag door met vrienden. Hij hoopt om in België nieuwe vrienden te maken en de lokale cultuur en taal te ontdekken.

Gabriele kijkt er naar uit om een trimester bij een Vlaams gezin te wonen! Hij is 16 jaar oud.

Meld je aan als wereldgezin
Lorenzo Pacenti ITA

Lorenzo

Lorenzo is een vriendelijk, grappig en eerlijk persoon. Hij houdt van muziek, zowel luisteren als spelen. Hij speelt in zijn vrije tijd piano en basketbal. Deze 2 activiteiten helpen hem om zijn gedachten te verzetten en tot rust te komen. Hij hoopt om zijn talen te kunnen verbeteren en de lokale cultuur en tradities te ontdekken.

Lorenzo heeft nog een wereldgezin nodig! Hij is 17 jaar en zal voor een schooljaar naar Vlaanderen komen.

Meld je aan als wereldgezin!
Luca Messina ITA

Luca

Luca is een open, ambitieus en doelgericht persoon. Hij is ook heel leergierig, zijn favoriete onderwerpen zijn taal -en letterkunde (inclusief kunstmatige talen), en alles wat te maken heeft met menselijke culturen, zoals mythologie, filosofie en theologie. Daarnaast houdt hij ook van schrijven, vooral sci-fi. Hij hoopt in België het Nederlands te kunnen leren en meer te weten over de lokale cultuur en alles daar rond. Hij wil na zijn middelbare studies verder in een wetenschappelijke richting.

Luca is 17 jaar en komt voor een schooljaar.

Meld je aan als wereldgezin

Hong Kong

Elaine (Yee Ting)

Elaine (Yee Ting)

Elaine is een optimistisch, open en doorzettend persoon. In haar vrije tijd doet ze graag basketbal en tekenen. Ze houdt van de groepsdynamiek in haar basketbalgroep. Ze hoopt in de toekomst meer zelfstandig te worden en het Nederlands een beetje onder de knie te hebben. Daarnaast houdt ze van chemie en wil ook later iets doen in deze richting. Ze kijkt er naar uit om elkaar beter te leren kennen en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Wie gastgezin wil worden van Elaine, kan zich hieronder aanmelden! Elain is 17 jaar en komt voor een schooljaar.

Meld je aan als gastgezin
Ho Ho HKG

Ho Ho

Ho Ho is een creatief, sociaal en humoristisch persoon. Ze houdt van lezen, films, tekenen en dansen. Ze houdt ervan om alle ideeën en gedachten te uiten in de vorm van kunst. Ze kijkt er naar uit om bij te leren over de Belgische cultuur en nieuwe vrienden te maken.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Ho Ho. Neem je familie mee op een intercultureel avontuur! Ho ho is 18 jaar en komt voor een volledig schooljaar.

Meld je aan als wereldgezin
Tsz Ying HKG

Tsz Ying

Tsz Ying is een verantwoordelijk, georganiseerd en introvert persoon. Ze hecht veel waarde aan familie en vrienden en spendeert daar ook graag haar mee. In haar vrije tijd speelt ze graag volleybal en saxofoon. Ze hoopt om nieuwe hobby’s te ontdekken in België en kennis te maken met de locale mensen, cultuur en taal. Ze kijkt er naar uit om nieuwe vrienden te maken.

Tsz Ying is 18 jaar en komt voor een schooljaar. Ze zoekt nog een warm gastgezin!

Meld je aan als gastgezin
Pak Yiu Woody HKG

Pak Yiu Woody

Pak Yiu Woody is een actief, vrolijk en grappig persoon. In zijn vrije tijd deed hij voor een lange tijd basketbal, badminton, dansen en lopen, maar dat is door de Covid verminderd. Momenteel speelt hij voetbal en hij is daar ook coach van een klein maar gezellig voetbalteam. Hij is grote fan van de Rode Duivels en de Belgische chocolade. Daarnaast houdt speelt hij graag poker, gitaar en piano. Hij kijkt er naar uit om Nederlands te leren en nieuwe vrienden te maken.

Hij is 18 jaar en zoekt een gastgezin voor het komende schooljaar!

Meld je aan als gastgezin
Ching HKG

Jeanie (Ching)

Jeanie is een zorgzaam, positief en open persoon. In haar vrije tijd danst en zingt ze graag (hier volgt ze ook lessen voor). Haar nieuwe hobby is wakeboarden, voor haar was dit het beste wat haar overkomen is. Ze kijkt ernaar uit om haar eerste woordjes Nederlands te leren. Haar ouders zijn al eens naar België op vakantie geweest en daarom is zo ook super enthousiast om zelf te gaan.

Jeanie is 16 jaar en zoekt nog een warme thuis voor het komende schooljaar!

Meld je aan als gastgezin

Turkije

Eren TUR

Eren

Eren is een positief, sociaal en betrouwbaar persoon. In zijn vrije tijd gaat hij graag wandelen, fietsen en skiën. Hij heeft ook een passie voor exotisch eten, hij kookt graag en ontdekt met plezier verschillende wereldkeukens. Hij zou graag zijn cultuur, gewoonten en keuken delen met anderen en van elkaar kunnen leren. Hij hoopt nieuwe vrienden te maken.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Eren.  Hij is 17 jaar en komt in augustus voor een trimester naar hier.

Meld je aan als wereldgezin
Serhat TUR

Serhat

Serhat is een sportief, sociaal en open persoon. In zijn vrije tijd speelt hij graag basketbal en voetbal met zijn vrienden. Daarnaast speelt hij baglama (een typisch Turks muziekinstrument) en hij luistert ook graag naar muziek. Verder houdt hij van reizen en van films en tv-series kijken. Hij kijkt er naar uit om de lokale cultuur en gewoonten met elkaar te delen. Zou in de toekomst graag architect worden.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Serhat . Hij is 17 jaar oud en zal een schooljaar in België verblijven!

Meld je aan als gastgezin
Cinar TUR

Cinar

Cinar is een actief, nieuwsgierig en doorzettend persoon. In zijn vrije tijd doet hij verschillende sporten binnen atletiek en hij doet aan roeien. Hij brengt zijn tijd graag door met vrienden en houdt van dieren. Daarnaast leest graag artikels over geschiedenis of sci-fi boeken. Hij kijkt er naar uit om nieuwe vrienden en herinneringen te maken.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Cinar. Deze 16-jarige zal voor een trimester vanaf augustus in België vertoeven, en zoekt nog een gezin dat hem wil ontvangen!

Meld je aan als wereldgezin
Ela TUR

Ela

Ela is  muzikaal, nieuwsgierig en sociaal. In haar vrije tijd speelt ze piano, houdt ze van zingen en zwemt ze graag. Ze kookt af en toe voor haar familie en houdt van katten, ze heeft zelf ook een hond. Ze kijkt er naar uit om culturen, waarden en meningen te delen met haar gastgezin. Ze hoopt nieuwe vrienden te maken.

Ela is nog maar 15 jaar, maar helemaal klaar voor dit avontuur! Ze komt voor een schooljaar naar hier, en zoekt nog een warm gezin die haar willen opvangen!

Meld je aan als wereldgezin
Kerem TUR

Kerem

In zijn vrije tijd speelt hij basketbal in zijn lokale school. Kerem is sociaal, flexibel en heel open. Hij speelt wel eens graag een tennismatch, en houdt van schaken.  In de zomer gaat hij ook graag zwemmen met vrienden. Hij hoopt om nieuwe mensen te leren kennen en zijn talenkennis te kunnen verbeteren. Hij kijkt er naar uit om zijn gastgezin te ontmoeten.

We zijn nog op zoek naar een warm gastgezin voor Kerem, die hem voor een schooljaar willen opvangen. Kerem is 16. 

Meld je aan als wereldgezin
Efe TUR

Efe

Efe is een sportieve, doelgerichte en sociale 18-jarige. Hij is intensief bezig met competitief zwemmen op hoog niveau. Hij is ook recentelijk begonnen met gitaar en piano te spelen. Hij hoopt om de lokale cultuur te ontdekken en zijn kennis in België te kunnen verrijken. Hij kijkt er naar uit om nieuwe vrienden en herinneringen te maken.

AFS zoekt nog een warm gastgezin voor Efe. Hij wil een volledig schooljaar naar België komen. Wil jij deze sportieve kerel een tweede thuis geven?

Meld je aan als wereldgezin

De Verenigde Staten

Matthew USA

Matthew

Matthew is een muzikaal, sociaal en vrolijk persoon. Hij heeft een grote passie voor muziek, vooral klassieke muziek. Hij speelt ook zelf viool en piano. Daarnaast reist hij super graag en wil graag muziek bestuderen en cursussen volgen. Hij hoopt meer bij te leren over de Europese cultuur, wetten, politiek en gewoonten. Hij kijkt er naar uit om Belgische chocolade te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten.

Hij is 16 jaar en komt naar België voor een schooljaar!

Meld je aan als wereldgezin!