science-and-global-competence-ARG-1

Combineer Spaanse taal met wetenschap en Argentijnse cultuur

Met een internationale groep enthousiaste deelnemers ga je aan de slag in de natuur van Cordoba. In de eerste week ligt de focus op Spaans leren en interculturele competenties ontwikkelen om vlot te kunnen samenwerken. In de tweede week trek je er samen op uit in een wetenschappelijk kamp. Je hoeft geen échte wetenschaps-freak of toekomstige Nobelprijswinnaar te zijn, een gezonde dosis nieuwsgierigheid is genoeg om plezier te maken.

Lees meer
STEM-summer-session-GER

Bekijk STEM op de werkvloer van Duitse multinationals

Tijdens dit kamp kruip je het labo in om verschillende richtingen te ontdekken (wetenschappen, technologie, techniek, wiskunde)  en leer je bijvoorbeeld hoe DNA wordt ontrafeld, hoe je een Rube Golberg-machine maakt of hoe motoren werken. Je ziet ook hoe dit in de praktijk werkt via bedrijfsbezoeken in grote Duitse en internationale bedrijven (zoals dr. Oetker en Volkwagen).

Lees meer
ierland-coast

Ontdek de wetenschap @Trinity College

Verbeter je Engels terwijl je aan de slag gaat in workshops boordevol toffe experimenten waarin je problemen oplost en wetenschappen ontdekt.

Alle deelnemers (13-14 jaar of 14-15 jaar) krijgen de kans hun woordenschat te vergroten, hun probleemoplossend vermogen te versterken en hun kritisch denken aan te scherpen. Je werkt in kleine teams met experten uit het veld die je uitdagingen geven, zoals het uittekenen van rekenkundige formules, het bouwen van (micro-)robotica en het spelen met de wetten van de zwaartekracht.

Lees meer

Ontdek meer zomerprogramma's

Kies Programma's:

  • Afrika
  • Azië
  • Europa
  • Latijns-Amerika
  • Noord-Amerika
  • Oceanië