Blijf op de hoogte van waar AFS vandaag mee bezig is, en hoe we AFS relevant kunnen houden voor iedereen. En geniet er ondertussen van om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen.

Surf naar het AFS World Café!

Ontdek het AFS World Café, onze wereldwijde online community. Zoek opnieuw contact met oude vrienden of neem een actieve rol op!

Kom erbij!

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Billede 8 (sprig i sandet)

Spring!

Nog geen 30 jaar? Kriebelt het om nog eens naar het buitenland te gaan? Ontdek onze vernieuwde programma’s voor jongvolwassenen, wie weet is het wel iets voor jou!

Spring!
DSC_0073

Beleef!

Jij hebt hopelijk warme herinneringen aan jouw gastgezin. Geef een AFSer dezelfde kans op een fantastisch avontuur! Wie weet hou je er zelf andere inzichten aan over?

Beleef!
Billede 15 (på græsset)

Steun!

Bij AFS kan je op verschillende manieren actief blijven. Je kan bijvoorbeeld studenten of gastgezinnen aanbrengen, getuigen op infoavonden/beurzen, activiteiten op poten zetten of AFS helpen bij het leggen van interessante contacten.

Contacteer ons

Wat is AFS vandaag?

AFS is een inclusieve gemeenschap van wereldburgers die ijvert voor een rechtvaardige en vredevolle wereld. AFS gelooft dat respect voor verschillende culturen en interculturele competenties belangrijke ingrediënten zijn om de wereld te leren samen leven.

Over AFS