AFS Low Lands regio Vlaanderen

Hoofdkantoor
Hendrik Consciencestraat 52
2800 Mechelen

Telefoon: 015 79 50 10
Email: [email protected]

Voor specifieke vragen over onze uitwisselingsprogramma’s naar het buitenland mail je naar [email protected]. Je kan ook dit formulier invullen.

Het AFS kantoor is alle weekdagen geopend tussen 9u en 17u (ma-vrij), met uitzondering van feestdagen.

Uitzonderlijke sluitingsdagen: 14 en 15 december 2023
Tijdens de kerstperiode zijn wij gesloten van 25/12/2023 – 02/01/2024.

@afsvlaanderen #afsvlaanderen #AFSeffect

Kom naar een infomoment!

Informeer je op één van onze regionale infomomenten over jouw interculturele ervaring in binnen- of buitenland. Je kan AFS ook vinden op scholen, beurzen en evenementen. Maak er kennis met de traditionele schoolprogramma's waarbij je een trimester, semester of schooljaar tijdens of na je middelbaar op uitwisseling vertrekt voor een verblijf aan een middelbare school of hoger onderwijsinstelling. Ontdek er ook hoe we stages en vrijwilligersprojecten in het buitenland omkaderen en je helpen het meeste uit je buitenlandse werkervaring te halen! Of verken hoe leuk én boeiend een interculturele leerervaring er in je eigen huis uit kan zien als gastgezin. Voor samenwerkingen op een beurs of evenement, neem contact met ons op via [email protected] en we plannen een kennismakingsgesprek.

Naar het buitenland met AFS

AFS op een beurs of evenement

Infomoment voor (gast)gezinnen

Ik heb een algemene vraag

Infoaanvraag

Vul onderstaande gegevens in als graag meer informatie wil over gastgezin worden, vrijwilligerswerk bij AFS, workshops of andere algemene zaken. Dit is geen inschrijvingsformulier! Van zodra jouw gegevens door ons verwerkt worden, bezorgen we je meer informatie. Tot binnenkort!

  • DD dash MM dash YYYY

Wil je meer informatie over een uitwisseling met AFS of wil je al starten aan je AFS-avontuur? Meld je dan eerst vrijblijvend aan via de volgende link:

Start hier je AFS-avontuur

Dien een klacht in

AFS Lowlands zet zich in om programma’s van hoge kwaliteit te garanderen voor al haar deelnemers. Met dit in gedachten nodigen wij u uit om ons uw opmerkingen te sturen, zowel positief als kritisch. Door deze service aan u ter beschikking te stellen, toont AFS Lowlands haar inzet voor de voortdurende verbetering van haar management.

Meer lezen over de procedure