Versterk interculturele competenties en diversiteit in je organisatie

Werk met jouw bedrijf of organisatie aan interculturele competenties, versterk je team en vergroot de creativiteit. De Global Competence Certificate (GCC) is een flexibel en digitaal ondersteund leertraject dat je met een Qualified Facilitator opstelt volgens de noden en uitdagingen van jouw medewerkers. Je maakt op eigen tempo een combinatie van basismodules intercultureel leren en thematische modules die je via diverse methodieken aanzet tot persoonlijke oefeningen, groepsreflectie en interactieve sessies, die zowel online als offline plaatsvinden.

Beleef samen met je team een unieke interculturele ervaring

Een Europese vrijwilliger ‘in huis’ nemen brengt een meerwaarde aan je organisatie. Je beleeft samen met je team een unieke interculturele ervaring op de werkvloer. Op die manier trainen jullie samen jullie soft skills en interculturele vaardigheden. Bovendien krijg je via een buitenlandse vrijwilliger nieuwe (werk)inzichten. Het European Solidarity Corps biedt je subsidies en ondersteuning aan bij het opzetten van je jeugdproject.

Word gastorganisatie
facesoftheworld

Maak intercultureel leren mogelijk voor iedereen

Faces of the World is een wereldwijde AFS-campagne die jongeren in een kwetsbare omgeving de kans biedt om zich te ontplooien tot actieve wereldburger. De campagne past in één van de drie impactdoelen van AFS, namelijk ‘Expand access to intercultural education’. AFS Vlaanderen engageerde zich in 2018 voor het eerst in de internationale Faces of the World-campagne met het project Short Term European Solidarity Corps.

Draag bij als organisatie