years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Voor een uitwisseling naar Peru mag je niet afgestudeerd zijn.

Leeftijdsvoorwaarden: je bent geboren tussen 16 augustus 2002 en 16 augustus 2004.

Peru is een zalig gevarieerd land met heerlijke Inca Kola, lekker eten en vriendelijke mensen. Wist je dat je er zelfs cavia kan eten en dat Peru de meeste microklimaten ter wereld heeft?”

Peru was eens het land van een groot Inca-rijk en is dus een droombestemming voor elke liefhebber van geschiedenis en archeologie. Ook op gebied van natuur vind je er zowat alles: van het Andesgebergte tot prachtige zandstranden en van tropische regenwoud tot woestijnvlaktes. Ook de Peruviaanse bevolking is zeer divers: Quechua-Indianen (afstammelingen van de Inca’s), mestizos, Europese en Afrikaanse afstammelingen.

De eerder beschermende aard van je Peruviaanse familie neemt niet weg dat je ’s middags meestal vrij bent en dat feestjes in het weekend gerust kunnen!