years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Voor een uitwisseling naar de Dominicaanse Republiek mag je afgestudeerd zijn.

Leeftijdsvoorwaarden: je bent geboren tussen 23 maart 2001 en 23 maart 2004.

“Wat sport betreft, draait het hier allemaal om baseball of basketbal. Toen ‘onze ploeg’ won, sprongen we – heel de familie, ook de grootouders! – direct in onze auto met de ruiten naar beneden en de muziek ‘volle bak’. Iedereen, maar dan ook iedereen kwam op straat, er was heel veel lawaai, muziek, dansende mensen… wat een ambiance!”

Het schooljaar loopt van september tot juni. Het is de ideale plek om nieuwe vrienden te maken. Op het einde van de dag kan je gaan sporten in een van de vele clubs. De vakken die je krijgt hangen af van de graad waarin je zit. Er zijn maandelijks proeven en examens in december en in mei of juni. De studenten die meer dan 80 halen tijdens het jaar, hoeven hun eindexamens niet mee te doen.