roemenie
2 programma's

Roemenië

Ontdek het Klein Parijs in de Roemeense hoofdstad Boekarest, of ga op zoektocht naar de mooiste plekjes van de Romaanse cultuur die zo sterk aanwezig is.

malta
2 programma's

Malta

Beleef de rust van het zuiderse klimaat in het Hollywood van Europa.

macedonia
2 programma's

Macedonië

De Republiek Noord-Macedonië heeft na WO2 heel wat te verduren gekregen. Zo is het land met rijke natuur, cultuur en geschiedenis een topbestemming voor iedereen die zich niet al te ver van huis in een andere wereld wilt begeven.

litouwen
2 programma's

Litouwen

Litouwen is een Baltische staat, gelegen aan de Oostzee, en heeft een rijke maar veelal onbekende geschiedenis op haar kerfstok. Klaar om het geografische midden van Europa te ontdekken?

luxembourg-77403_1280
2 programma's

Luxemburg

Het Groothertogdom Luxemburg is 1 van de rijkste landen in de wereld. Het heeft een geschiedenis van onderdanigheid maar staat nu sterk in haar schoenen. Klaar om eens over onze landgrenzen heen te kijken?

liechtenstein
2 programma's

Liechtenstein

Liechtenstein staat bekend om haar skioorden en belastingsparadijs. Maar deze dwergstaat in de Alpen nog heel wat meer te bieden voor de echte ontdekkers.

estonia-1
2 programma's

Estland

Estland, het noordelijkste land van de Baltische staten. Een land dat zich het liefst als broertje van Scandinavië ziet, maar toch o zo trots is op haar natuur en cultuur die onherroepelijk Baltisch ogen.

greece
3 programma's

Griekenland

In het zuiden van de Balkan bevindt zich de Helleense Republiek Griekenland. Een land dat je best via haar verhalen en legendes kunt ontdekken.

cyprus
2 programma's

Cyprus

Ten oosten van de Middelandse Zee ligt het eiland Cyprus dat, hoewel het geografisch bij Azië hoort, toch als deel van Europa wordt beschouwd. Erop af dus