Het Verenigd Koninkrijk omvat het hele eiland Groot-Brittannië (Engeland, Schotland en Wales) en Noord-Ierland. De bevolking van het Verenigd Koninkrijk is hoofdzakelijk Kaukasisch (87 procent), terwijl Afrikanen (3 procent), Indiërs (2 procent) en Pakistanen (2 procent) de resterende bevolking vormen. De meeste mensen in het Verenigd Koninkrijk wonen in Engeland, gevolgd door Schotland, Wales en Noord-Ierland. Over het algemeen stellen Britten emotionele controle op prijs. Uitbundig gedrag kan als gênant worden ervaren. Schotten en Welsh hebben een sterk gevoel voor nationalisme.

Community

Britse gezinnen zijn van oudsher klein, met twee ouders en een of twee kinderen. Dit beeld is echter aan het veranderen nu minder mensen trouwen. De relatie met de uitgebreide familie verschilt per familie. In het Verenigd Koninkrijk is het zeldzaam dat drie generaties in hetzelfde huis wonen. In sommige gezinnen in het Verenigd Koninkrijk helpen grootouders bij de opvoeding van de kinderen, vooral wanneer een alleenstaande ouder werkt.

Britse kinderen wonen meestal thuis bij hun ouders tot ze afstuderen aan de universiteit of een baan vinden. Als gevolg daarvan ondersteunen hun ouders hen vaak financieel tot hun vroege twintiger jaren. In het Verenigd Koninkrijk voelen volwassen kinderen zich niet verplicht om voor hun ouder wordende ouders te zorgen, zoals dat in andere culturen wel het geval is.

Taal

Engels wordt in het hele Verenigd Koninkrijk gesproken, maar het is niet de enige officiële moedertaal. Je hoort misschien ook: Welsh in Wales. Gaelic en Schots in Schotland.

Eten

Een volledig traditioneel ontbijt in het Verenigd Koninkrijk bestaat uit spek, worstjes, gebakken bonen, gegrilde of gebakken tomaten, champignons, eieren, en in vet of olie gebakken brood. Engelse gerechten zijn roastbeef en Yorkshire pudding, maar ook steak-and-kidney pie. Populaire gerechten in Wales zijn cawl (een soep) en bara brith (bessentaart). Het Schotse nationale gerecht is haggis, gemalen schapendarmen gemengd met haver en kruiden, gebonden in de maag van een schaap, en gekookt. In Noord-Ierland zijn Ierse stoofpot, zelfgemaakte taarten en pasteitjes (kleine vleespasteitjes) populair.