Laden Evenementen

Alle Evenementen

Kom tussen 9u en 17u op ‘Het Salon’ eens kijken wat AFS anno 2024 allemaal te bieden heeft.
Ontdek ons internationaal programma-portfolio, maak kennis met onze uitwisselingen binnen en buiten Europa en laat je persoonlijk informeren over een AFS-programma op jouw maat.
Maak kennis met de educatieve tools en initiatieven die AFS vandaag aanbiedt aan individuen, scholen, organisaties en bedrijven. Kom meer te weten over de first class tools en trainers die AFS ter beschikking stelt van iedereen die zelfzeker en succesvol wil navigeren in een geglobaliseerde wereld en een superdiverse samenleving.

Zaterdag 27 april praat jij met jonge en iets oudere ervaringsdeskundigen en stel je je vragen aan ervaren en gepassioneerde professionals.
Wij vertellen je alles over de werking van AFS, de educatieve doelen van AFS, de door Europa gesubsidieerde programma’s die AFS aanbiedt, de beurzen die wij ter beschikking stellen en het boeiende wereldgezin-programma dat wij graag open stellen voor elk warm en gastvrij huis.

Onze vrijwilligers en alumni getuigen en geven je de inside-informatie die je zoekt, onze AFS-collega’s vertellen je alles over verzekeringen, financiële voorwaarden en over wat wij doen om toegankelijk, inclusief en duurzaam te werken.

Je kan op de markt terecht om te grasduinen, te luisteren, jezelf te verliezen in verhalen of heel gericht een workshop te volgen over een thema dat jou aanbelangt. Denk aan infosessies over Europese ESC-programma’s, de ‘scholarship’ mogelijkheden binnen AFS, onze middelbaar en gap year programma’s, onze educatieve tools en projecten voor het onderwijs, ons wereldgezinprogramma en veel meer.

REGISTREER JE HIER

Volg je graag een infosessie?

KLIK HIER VOOR DE INFOSESSIES

Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://afs-ensemble.be/salon/

Locatie

GO! Kunsthumaniora
Chrysantenstraat 26
Brussel, Laken 1020 Belgium
+ Google Maps