Laden Evenementen

Alle Evenementen

75 jaar AFS impact in België

Ontdek een boeiend feestprogramma dat voor ieder wat wils biedt!

We vieren onze verjaardag graag met jou op 27 april in Laken!

Ontdek hier het hele programma en registreer je.

9.00u – 17.00u: HET SALON

Een interactieve markt waar wij al onze (internationale) programma’s voorstellen en je doorlopend infosessies kan volgen over wat AFS te bieden heeft. Ook onze educatieve programma’s en ons wereldgezin-programma krijgen een plek. Vrijwilligers, programma-returnees en stafmedewerkers geven via verhalen, getuigenissen en de juiste kennis en ervaring, een kleurrijk overzicht van wat AFS vandaag  voor jou kan betekenen. Of je nu 15 jaar of 45 bent, tiener of vijftiger, leerkracht of mama, op zoek bent naar een buitenlands avontuur, een cultureel traject voor je gezin, boeiend vrijwilligerswerk of een pakket cultuurleren voor in je klas: kom zeker een kijkje nemen op Het AFS-Salon!

Lees meer

14.00u – 17.30u: CONFERENCE

Van 14.00u tot 17.30u kan je bij ons terecht voor een boeiend educatief congres over global competence educatie en actief wereldburgerschap. Twee oud-AFS-ers delen ook hun verhaal: regisseur Pierre Pirard die tevens ‘Teach for Belgium’ heeft gesticht en de danser-choreograaf-schrijver Ish Aït Hamou.

Heb je interesse in intercultureel leren, wil je wereldburger worden of sta jij voor de klas en wil je werk maken van internationalisering en intercultureel leren? Mis dan De AFS-Conference niet!

Lees meer

17.30u – 20.00u: PARTY

Samen ‘Lang zal ze leven’ zingen, het glas heffen, oude bekenden tegenkomen, bijpraten. Minister Benjamin Dalle die ons persoonlijk gelukkige verjaardagswensen komt overmaken. We nodigen iedereen uit, die de laatste jaren mee onze AFS-werking heeft ondersteund en zo het AFS Effect heeft gerealiseerd, voor een hapje en een drankje. Vrijwilligers, actieve alumni, leerkrachten, (jeugdwerk) partners: zonder jullie hadden wij de voorbije jaren geen impact gecreëerd dus schrijf je hier in voor onze AFS-Party!

Lees meer

19.00u – 23.00u: GALA
Laat je culinair verwennen door Seppe Nobels die samen met enkele vluchtelingen van zijn Instroom Academy ons verjaardagsdiner verzorgen. Naast heerlijk eten, serveert Seppe ook de verhalen van de mensen die hij via Instroom kansen wil geven. Een culinair hoogstaande avond, met verhalen die raken. Een lekkere en gezellige manier om het goede doel te steunen. Wil jij de verfijnde keuken van Seppe Nobels proeven en kijken hoe hij zijn culinaire expertise koppelt aan de culinaire herinneringen van de vluchtelingen waarmee hij werkt?

Kies er dan voor om in 2024 als goed doel, het liefdadigheidsdiner van AFS te steunen en kom smullen op Het AFS-Gala!

Lees meer

Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
09:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://afs-ensemble.be/

Locatie

GO! Kunsthumaniora
Chrysantenstraat 26
Brussel, Laken 1020 Belgium
+ Google Maps