AFS Students Participants 7 (3)

Trommel al je vrienden en familie op voor een groepscadeau!

Wist je dat AFS een samenwerking heeft met Kadonation? Hierdoor is het nog gemakkelijker om samen met je familie en vrienden geld in te zamelen voor je afscheidsfeestje of -cadeau, of gewoon een vrijwillige bijdrage om jou de ervaring van je leven te geven!

We bieden je alvast €5,- extra bovenop de het bedrag dat wordt ingezameld (door minstens vijf personen) voor jouw unieke buitenlandervaring!

Start je groepscadeau!

Het ideale kerstcadeau om te geven

Weet je nog niet zo goed wat je wil vragen voor kerst aan je oma of tante? Wij weten het wel! Druk onze voucher af (of stuur ‘m via mail of Whatsapp) en deel deze met je familieleden. Zo kunnen zij kiezen hoeveel centjes ze jou cadeau willen doen. Het ideale cadeau om te geven (en dus om te krijgen). Makkelijk toch?

Download hier de voucher

Een paar mooie woorden voor dat beetje extra

Heb je inspiratie nodig voor een gedichtje, of weet je zelf nog niet zo goed hoe je jouw woorden op papier moet neerschrijven? Geen nood! Wij maakten voor jou alvast een paar gedichtjes die je zo kan gebruiken (of aanpassen). Voeg een gedichtje toe aan je cadeau voor je opa, oma of nonkel of…. Een paar mooie woorden kunnen net dat laatste zetje geven 😉

Lieve opa, lieve oma,

Binnenkort is het weer kerstmis!
Dan is een cadeautje niet mis.
Om voor mijn buitenlands avontuur te sparen,
wil ik graag wat zakgeld vergaren.

Help jij de kerstman hier wat mee?
Dat lijkt mij een top idee!

Allerliefste kerstgroetjes,

Jullie kleinkind

Heeft je tante of je buurvrouw nog een klusje liggen voor jou? Zeker doen! Als beloning geven ze jou een bijdrage voor je uitwisseling.