Vertrekkende deelnemers

Plan je eerste gesprek

Heb je interesse in één van onze programma’s en wil je graag meer informatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen dan contact met jou op.

Via mail ontvang je de link naar onze online kalender. Je kiest een moment dat voor jou uitkomt. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. En is bovendien ook de eerste stap van jouw AFS-avontuur.

Meld je aan bij AFS

Ga naar je account

Heb je al het eerste gesprek gehad? Dan kreeg je de uitnodiging om een account aan te maken bij AFS. Wanneer je inlogt op de Portal kun je jouw dossier inkijken en aanpassen of vervolledigen.

Alleen voor degenen die al aan hun Kennismaking zijn begonnen of hun voorkeur hebben doorgegeven aan [email protected]. In de Portal kan je jouw gegevens aanpassen, je vragen stellen aan onze Program Consultant en meer.

Dien je Kennismaking in of bekijk je dossier

Wereldgezinnen

Meer informatie

Heb je interesse om wereldgezin te worden bij AFS en wil je graag meer vrijblijvende informatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend. We leggen je uit hoe het wereldgezinverhaal in elkaar steekt, wat je kan verwachten, welke begeleiding je krijgt en zoveel meer. Stel zeker al je vragen! Op deze kan je ook alvast meer informatie vinden.

Meld je aan bij AFS

Al aangemeld als wereldgezin?

Klik hieronder om je in te loggen op je account.

Mijn AFS

Vrijwilligers

Meer informatie

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij AFS en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we vertellen je alles!

Volunteer Tools

Ga naar de Volunteers tools om informatie te vinden over jouw comité.

Mijn AFS

Blijf de op hoogte van het AFS-nieuws

Meld je aan als alumni