Laden Evenementen

Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maak kennis met de programma’s van AFS op de VakantieExpo in Antwerpen op 27, 28 en 29 januari. Ontdek onze bestemmingen over heel de wereld, maak kennis met ervaringsdeskundigen en word geprikkeld om zelf de wereld te ontdekken!

Het nieuwe concept van het ingeburgerde Vakantiesalon Antwerpen, evolueert en choqueert! Vakantie Expo … niet voor toeristen. Ontdek het onontdekte!

Een vakantiebeurs niet voor toeristen? Klopt! Anno 2022 is de manier van reizen drastisch veranderd en geëvolueerd. Een evolutie dat voor een groot stuk gevoed wordt door hoogtechnologische invloeden en in het bijzonder de verschillende sociale media platformen. En dus draagt ook de vernieuwde Vakantie Expo beurs haar steentje bij in the new way of travel!

Waar voorheen sneller het gekende en het gemakkelijke werd bewandeld, legt de reiziger de focus meer en meer op het buitengewone, op het voor haar onontdekte. Dat wat net een tikkeltje minder tot niet toeristisch is, meer rust genereert en vooral een belevenis biedt. Alleen, met z’n tweeën, met familie of in groep. Een reis vandaag de dag is meer dan wat de standaard definitie formuleert, “een tocht maken van de ene naar de andere plaats”, een reis moet een ware beleving zijn. Het maakt dat een reiziger geen reiziger meer is, maar mee geëvolueerd is tot een avonturier, een ontdekker, een doener, een levensgenieter!

Want de wereld ligt meer dan ooit aan onze voeten om ontdekt te worden, haar mooie natuurlijke schoonheid te delen en te koesteren. Om verder te gaan dan wij ooit geraakt zijn. Om de culturen wereldwijd te leren kennen, kennis te maken met plaatselijke tradities en onszelf te laten onderdompelen in een wereld vol nieuwe smaken en geuren in alle uithoeken van de wereld. Om nieuwe, verborgen of tot voor kort onbereikbare plaatsen te ontdekken. Want neen, wij gaan niet meer op vakantie. Wij vertrekken naar een nieuw avontuur, een beleving, een herinnering.

En laat net daar de expertise van de Vakantie Expo beurs liggen. Het samen op zoek gaan naar een beleving, het voor jou onontdekte, op avontuur naar het ongerepte, het unieke, het exotische en je volledig te laten onderdompelen in wat de wereld altijd verborgen heeft gehouden.

Ontdek. Beleef. Geniet.

Tickets kosten 10 euro. Je koopt ze hier. Blijf op de hoogte van de beurs via Instagram of Facebook.

Gegevens

Begin:
27 januari 2023 @ 08:00
Einde:
29 januari 2023 @ 17:00
Kosten:
$10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://vakantieexpo23.tickoweb.be/selection

Locatie

Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
Antwerpen, 2020 België
+ Google Maps