Kies Programma's:

  • Afrika
  • Azië
  • Europa
  • Latijns-Amerika
  • Noord-Amerika
  • Oceanië
Host Familiy 5

Wereldgezin

Wil je de wereld in huis halen met een buitenlandse student of vrijwilliger? Kom hier meer te weten over wereldgezin zijn bij AFS!

Ervaar het avontuur thuis
Maleisie AFS_MAS Hosting (43)

Middelbaar

Zit je nog in het middelbaar en wil je tijdens jouw middelbaar op uitwisseling? Ontdek hier alle mogelijkheden voor schoolprogramma’s!

Programma's tijdens het middelbaar
Nordjyllands Denemarken 3

Gap year

Studeer je dit jaar af en ben je op zoek naar een programma om na jouw 6de middelbaar te doen? Van schoolprogramma’s tot vrijwilligerswerk, universiteitsprogramma’s tot stages. Of kies je liever voor een combinatieprogramma of folk college? Hier vind je alle opties terug!

Programma's voor een gap year
zuid-afrika_Afrique du Sud

Break

Zit je reeds in het hoger onderwijs of werk je al? Heb je dringend nood aan een break om er even tussenuit te zijn? Ontdek hier welke programma’s dan echt voor jou zijn!

Programma's voor een break

Ervaar het #afseffect waar dan ook ter wereld

Gemaakt met Padlet

Nog niet zeker wat je wil doen of waar je op avontuur wil?

Doe de quiz en vind je match!

AFS voor scholen

Vertrekt één van uw leerlingen op uitwisseling naar het buitenland met AFS? Ontvangt uw school binnenkort een buitenlandse student? Dan heeft u vast en zeker enkele vragen. Op de verzamelpagina voor scholen en leerkrachten vind u meer hierover informatie terug.


Meer informatie

AFSers maken wereldwijd het verschil

De Vlaamse overheid steunt de jeugd- en vrijwilligerswerking van AFS. Ze staat achter de kansen die de organisatie biedt aan vrijwilligers en deelnemers om samen hun talenten te ontwikkelen. Jong en oud worden verenigd in het wereldwijde vrijwilligersnetwerk van AFS!

Lees meer over de werking van AFS