Beste innovator, creator, changemaker!


Tot 31 augustus 2024 viert het Reinvent AFS project mee feest.

Omwille van onze 75ste verjaardag willen we elke innovator met een groot hart voor AFS de kans geven om zijn impactproject te laten sponsoren voor € 200 tot € 1500. Dat is ons verjaardagscadeau aan jou en aan AFS en alle mensen die we met onze missie willen bereiken.

Iedereen die bij wil dragen aan ‘een meer rechtvaardige, gelijkwaardige, duurzame en vredevolle wereld’ (ons ultieme AFS-doel) maakt kans op onze (financiële) steun. Ongeacht of je al dan niet nog actief bent als AFS-vrijwilliger.

Alumnus, zendgezin, wereldgezin, leerkracht, jeugdwerker of docent… Ben jij geïnspireerd door onze ‘Learning to live together’-agenda? Waag dan je kans!

Inspiratie nodig over wie wij zijn en op welke domeinen wij anno 2024 het verschil willen maken? Lees hier kort iets over onze impact- en actie-domeinen.

Meer informatie kan je krijgen via [email protected]. Ook een embryonaal idee kan je op dit e-mailadres aftoetsen. Wij bellen je dan graag even op met onze feedback.

Antwoorden op jouw vragen vind je hieronder. Lees hier de voorwaarden.

Wil je Reinvent AFS steunen? Vind onder aan deze pagina meer informatie over doneren.

Veelgestelde vragen

Een innovatie-wedstrijd ter gelegenheid van 75 jaar AFS in België om ter ere van onze verjaardag nieuwe Impact-ideeën ook financieel (van € 200 tot € 1500) een duwtje in de rug te geven. Iedereen die bij wil dragen aan ‘een meer rechtvaardige, gelijkwaardige, duurzame en vredevolle wereld’ (ons ultieme AFS-doel) maakt kans op onze (financiële) steun. Ongeacht of je al dan niet nog actief bent als AFS-vrijwilliger.

Dien je project in voor Reinvent AFS

  • Tip: gebruik een korte naam die opvalt en makkelijk te onthouden is
  • Voeg de volgende gegevens toe van deze leden: voornaam, achternaam, naam organisatie, e-mailadres
  • Geef ook aan hoe dit voorstel de AFS-missie concretiseert en bijdraagt aan het AFSeffect (het creëren van actieve wereldburgers die bijdragen aan een meer rechtvaardige en vreedzame wereld)
  • Beschrijf kort hoe je het budget gaat gebruiken met de belangrijkste onderdelen ervan.

Doe een donatie

Wil je bijdragen aan innovatieve projecten van AFS? Doe dan een donatie. Concreet zal uw bijdrage aan de Foundation AFS Stichting Belgium helpen bij het realiseren van acties zoals jongeren de kans bieden zich te ontwikkelen als actieve wereldburgers, globalisering van scholen en instellingen initiëren, toegang tot intercultureel onderwijs via beurzen en outreach-programma’s vergroten.

Steun Reinvent AFS